Binnenwanden

Wilt u een afscheiding maken in uw bedrijfshal? Bijvoorbeeld omdat u verschillende huurders heeft of activiteiten in uw gebouw wilt scheiden.
Binnenwanden van sandwichpanelen zijn een snelle en efficiënte manier om uw afscheidingen in uw bedrijfshal te maken.

Uiteraard kunnen deze binnenwanden isolerend, geluidswerend, en brandwerend uitgevoerd worden.

We kunnen deze wanden tot wel 10 meter hoog plaatsen, zonder een extra staalconstructie. Met een staalconstructie kunnen we zelfs nog hogere wanden realiseren.

Brandwerende gevels

Als eigenaar van bedrijfshal is het verplicht om de bouwbesluitregels na te leven als het gaat om de brandwerendheid van wanden en gevels. Deze met dikke steenwol uitgevoerde panelen zorgen ervoor dat brand niet snel kan doorslaan naar naastgelegen ruimtes.

Houdt er vooral rekening mee dat na een verbouwing of renovatie er nieuwe strengere eisen kunnen gelden.

Neem gerust met ons contact op en wij helpen u bepalen welke brandwerendheid uw bedrijfshal moet zijn.

Denk ook aan het brandwerend maken van technische ruimtes met verhoogde kans op brand.

De brandwerende wanden zijn in alle kleuren beschikbaar.

Buitengevels

De buitengevel van uw pand, oftewel het aanzicht van uw gebouw, maken wij strak door gebruik te maken van sandwichpanelen in de kleur die u wilt.
Uiteraard kunnen wij ook de deuren, kozijnen en zetwerk op maat maken.

Buitengevels van sandwichpanelen zijn goedkoper en beter geïsoleerd dan metselwerk.

U kunt er ook voor kiezen om een huidige verouderde gevel, een nieuwe uitstraling te geven door er sandwichpanelen voor te plaatsen.

Gevelbekleding

Door middel van gevelbekleding kunnen wij een speciale uitstraling aan uw gebouw geven. Dit kan bijvoorbeeld ook door een architect ontwerpen zijn, zodat het perfect past in de complete uitstraling van het gebouw.

Dit soort panelen zijn damwand panelen, alu-profielen of golfplaten in unieke vormen en kleuren.

Geluidsdempende wanden

Geluidsoverlast kunt u eenvoudig wegnemen door middel van geluidsdichte wanden en gevels. De panelen zijn in verschillende diktes beschikbaar, zodat voor elke situatie de beste toepassing kan worden gekozen.

Stel: uw werkplek, kantoor of woonhuis bevindt zich in de buurt van machines en geluidsproducerende systemen.
Geluidsdichte wanden zijn een snelle, goedkope en efficiënte manier om geluidsoverlast tegen te gaan.

Wij gebruiken hiervoor sandwichpanelen met steenwol en speciale platen die geluid tegenhouden.

Gevelrenovatie

Als een bestaand gebouw toe is aan renovatie, kan dat heel goed met sandwichpanelen. Wanneer het gebouw al voldoende geïsoleerd is, is dit ook heel goed mogelijk met damwandpanelen of golfplaten. Het is een zeer snelle en efficiënte manier om een gebouw een strakke uitstraling te geven en opnieuw te isoleren.

Uiteraard zijn alle kleuren van de panelen en zetwerk mogelijk om het beste bij uw bedrijfshal te laten passen.

Isolatiewanden

Om ervoor te zorgen dat er temperatuurverschil blijft tussen verschillende ruimtes plaatsen wij voor u isolatiewanden of gevels. Dit is een snelle en efficiënte manier om uw gebouw te isoleren. Wij maken hierbij gebruik van sandwichpanelen in verschillende diktes. Deze dikte is afhankelijk van het temperatuurverschil.

Uiteraard kunnen wij u bij vragen adviseren, welke dikte sandwichpaneel het beste past bij uw situatie.

Ook de isolatiewanden zijn in alle kleuren beschikbaar.

Complete bedrijfshallen

Bedrijfshallen (nieuwbouw)

Wij bouwen complete nieuwe bedrijfshallen, inclusief:

  • Fundering
  • Staalconstructie
  • Sandwichpanelen
  • Kozijnen
  • Kantoorruimtes

Voor elk formaat kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Complete bedrijfshallen (tweedehands)

Indien uw een nieuwe bedrijfshal wilt bouwen met een gebruikte staalconstructie kunnen wij dit ook verzorgen. Wij bouwen de staalconstructie opnieuw op. We gebruiken altijd nieuwe sandwichpanelen. Hierdoor heeft u toch die strakke uitstraling.

Bouwbegeleiding

Heeft u een groot bouwproject waar een supervisor voor nodig is? Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden goed gecoördineerd worden.

Speciale bedrijfshallen

Geluidsdichte ruimtes

Speciaal om bijvoorbeeld technische ruimtes geluidsdicht te maken, bouwen wij geluidsdichte ruimtes. Dit kunnen grote ruimtes zijn, maar ook een kap op maat voor over een geluidsveroorzakende machine. Hiervoor gebruiken wij speciale sandwichpanelen met steenwollen geluidsabsorberende plaat. Wij kunnen deze wanden in allerlei diktes leveren zodat dit goed past bij het geluidsniveau.

Stoomcellen

Stoomcellen zijn ruimtes die tot zeer hoge temperatuur worden gebracht. Wij bouwen stoomcellen met speciale sandwichpanelen met een rvs binnenkant. Deze zijn goed bestand tegen de hoge temperaturen.

Koelcellen

Wij kunnen koelcellen van elk formaat leveren, van 2 m2 tot 10.000 m2. Van complete koelhallen tot aparte koelruimtes in bestaande bedrijfshallen.

Wij leveren de koelcellen compleet, inclusief deuren, koelunit, verlichting en elektra.

Dak van bedrijfshallen

Knikdekken

Speciaal voor de kassenbouw plaatsen wij knikdekken. Dit is een dak gemaakt van een gezet sandwichpaneel wat perfect op een kasconstructie past.

Dakrenovatie

Indien het dak van een bedrijfshal verouderd is, lekt of er bijvoorbeeld asbest in verwerkt is, kunnen wij dit oude dak vervangen voor een nieuw dak. Wij doen dit met sandwichpanelen of stalen dakprofielen. Een snelle en efficiënte manier om je bedrijfshal weer een strakke uitstraling te geven.

Stalen dakprofielen

Wij kunnen uw dak maken met stalen dakprofielen. Dit monteren wij eenvoudig op de staalconstructie van de bedrijfshal. Later kan een dakdekker de isolatie en dakbedekking hier overheen plaatsen.

Naar boven ^